Malerarbejde i høj kvalitet - til en skarp pris!

Malerfirmaet Wejlgaard er et mindre kvalitetsbevidst malerfirma beliggende i Hvidovre. Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for både private og virksomheder samt andels- og ejerboligforeninger.
 
Vi tilbyder professionel rådgivning opfulgt af et detaljeret tilbud og arbejdsbeskrivelse. Alle tilbud er inkl. afdækning og oprydning efter afsluttet arbejde. Alt vores malerarbejde udføres naturligvis med svendebrev, hvilket giver dig sikkerhed for at arbejdet udføres korrekt og faglig ekspertise.
 
Vi tilbyder som udgangspunkt en fast pris på din opgave, da det som regel mest fair for dig - og så er du også sikker på, at budgettet holder. Men ønsker du afregning på timebasis, så kan vi selvfølgelig også efterkomme det. Uanset hvilken løsning du vælger, så får du malerarbejde i høj kvalitet til en skarp pris!

Du kan se billeder af forskellige maleropgaver, som vi har løst gennem tiden på facebook
 
Vores primære arbejdsområde er Region Hovedstaden, dvs,. Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, Dragør, Egedal, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Gribskov, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, København, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Tårnby og Vallensbæk.
 
Vi kommer gerne forbi til et uforpligtende møde for at give dig sparring samt et tilbud på din maleropgave - ring eller SMS til 31 72 37 38 eller brug vores kontatformular for nærmere aftale.

Post Pic
Post Pic